• Din Klinikk er et medisinsk og naturmedisinsk senter der vi prøver å gå dypere inn i sykdomsprosessen og ønsker å finne og behandle årsakene til sykdom. Vi benytter oss av moderne funksjonell biologisk medisin, det nyeste innen prøvetaking og det beste fra tradisjonelle behandlingsmetoder, som akupunktur, moderne homeopati, vitamin- og mineral- tilskudd.
  Les mer
 • Moderne funksjonell biologisk medisin og tradisjonelle behandlingsmetoder hånd i hånd.

  Følg oss på facebook

  Homeopati er en individuell behandlingsform som stimulerer organismens evne til å helbrede seg selv gjennom å styrke pasienten fysisk og psykisk.

  Hva skjer i konsultasjonen hos homeopaten?
  Ved første besøk går pasienten gjennom et dybde intervju som har som mål og nøye kartlegge pasientens symptomer, sykdomshistorie og konstitusjon. Dette fordi sykdom må sees i sammenheng med hele mennesket. Oppfølgende konsultasjoner avtales etter noen uker og behandlingen vedvarer etter behov.

  Hva er medisinen laget av?
  Homeopatisk medisin fremstilles av stoffer fra plante- dyre- og mineralriket. Under fremstillingen fortynnes medisinen kraftig slik at selv giftige stoffer blir ufarlige.

  Hvor får jeg kjøpt homeopatiske medisiner?
  Homeopatiske medisiner fås kun på apotek. De som ikke finnes på lager skaffes i løpet av kort tid.
  Hva er det bra for?
  De som oppsøker homeopat MNHL kommer med en stor bredde av lidelser. Gjennom å stimulere organismen på et grunnleggende nivå vil homeopatisk behandling kunne ha effekt på en rekke sykdommer og lidelser. Vi nevner derfor de lidelser som hyppigst blir behandlet homeopatisk.

  •  allergi og eksem
  • muskel og leddplager
  • mage og fordøyelsesbesvær
  • migrene og hodepine
  • klimakteriebesvær
  • menstruasjonsplager
  • astma
  • psykiske plager som angst og depresjoner

  tilbakevendende sykdommer: 
 øvre luftveisplager, 
halsbetennelse, 
 bihulebetennelse,
 bronkitt, 
urinveisinfeksjoner, prostatitter

  Kilde: Norske homeopaters landsforbund

  Artikler - Nytt og nyttig

  AKUPUNKTUR SETTER NED BLODTRYKK

  En akupunkturbehandling senker blodtrykk signifikant i inntil seks uker, viser en studie utført ved Susan Samueli Centre for Integrative Medicine. 66 pasienter med høyt blodtrykk deltok i studien. (Medical Acupuncture, 2015; 27:253)

  Walking 20 minutes a day reduces chances of premature death

  Just walking 20 minutes a day at a brisk pace could be enough to prevent an early death, say researchers who reckon that inactivity is twice as deadly as obesity.

  Les mer …
  GRØNN TE DREPER KREFTCELLER I MUNNHULEN

  Gode nyheter om grønn te fortsetter å komme inn. Forskere har nå funnet stoffer i grønn te som dreper kreftceller i munnhulen, men lar de friske cellene være i fred.

  Les mer …
  TILSKUDDET SOM STOPPER ALDRINGSPROSESSEN

  Ingen vil bli eldre eller ha de kroniske plagene som aldring fører med seg. Og virkningen av et spesifikt kosttilskudd ser lovende ut i forhold til å stoppe opp mange av disse prosessene, sier forskere.

  Les mer …
  NI RISIKOFAKTORER FOR ALZHEIMER. OG TRE TILSKUDD OG EN DRIKK SOM BEDRER ODDSENE

  Det er ni risikofaktorer som står for utviklingen av mer enn 60 % av all Alzheimer. Og det er tre tilskudd og en drikk som du bør få i deg regelmessig for å hindre utviklingen.

  Les mer …
  SITRONJUICE STOPPER SPREDNING AV NOROVIRUS

  Sitronjuice har en naturlig antiviral effekt på spredningen av norovirus, som er ekstremt smittsomt og som står bak plutselig og kraftig diarè, kvalme og oppkast, den typiske omgangssyken.

  Les mer …